Benefietavond voor kindertehuis op Bali

30 juli 2011MVO

De stichting Giri Asih Nederland organiseert zondag 30 oktober 2011 in Festino aan het Norderstedtplein in Zwijndrecht een benefietavond, ter ondersteuning van het Kindertehuis Pohsanten op Bali in Indonesië. De stichting helpt onder andere weeskinderen in Indonesië.

Bezoekers van de benefietavond kunnen vanaf 16.00 uur genieten van een overheerlijk Indonesisch buffet. Daarna leest schrijfster Yvonne Keuls voor uit eigen werk. Ook verkoopt en signeert ze haar boeken. De opbrengst van de verkoop gaat grotendeels naar het weeshuisproject van de stichting Giri Asih.

Schrijfster Yvonne Keuls

Schrijfster Yvonne Keuls

Daarnaast kan het publiek optredens meemaken van artiesten, waaronder zangeres Justine Pelmelay. Zij werd bekend door haar optredens bij de Swinging Soul Machine, The Jody Singers en natuurlijk haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. De zang- en dansgroep Masohi laat ons genieten van traditionele Indonesische zang en dans. Verder geven Dewi Tencate, Lisette Mierop, Amy Jaquet en Black & Blond acte de présence. Zanger Dirk-Jan Deelen presenteert de avond.

Over de stichting

Stichting Giri Asih bouwde een kindertehuis in Pohsanten op Bali. Dat was mogelijk dankzij de financiële hulp van Lions Rhoon-Oude Maas, Wilde Ganzen en NCDO.‘Kepala Desa’, de burgemeester van Pohsanten, opende het weeshuis op 20 juni 2010 officieel.

Inmiddels is er ook een kleuterschool, bibliotheek en computerruimte gebouwd. Dat was mogelijk dankzij Impulsis, het loket voor particuliere initiatieven op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Deze faciliteiten zijn niet alleen bedoeld voor de kinderen uit het tehuis. Ook de dorpskinderen en hun ouders maken er gebruik van. Zo kan een positieverbetering in de maatschappij worden bewerkstelligd.

Stichting Giri Asih besteedt de opbrengst van deze culinaire theateravond aan de aankleding van de nieuwe gebouwen en de aanleg van internet. Informatie vindt u ook op www.giri-asih.nl.

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling inclusief buffet (het buffet staat vanaf 16.00 uur klaar) kosten 45 euro. Kinderen tot 14 jaar krijgen 5 euro korting. Het adres van Festino: Norderstedtplein 10, Zwijndrecht.

Reacties op dit bericht

0 reacties